بانک سینا

پنج شنبه،06 اردیبهشت 1403
بانک سینا
   
 
    • افتتاح حساب قرض الحسنه جاری/کارت-سپرده کوتاه مدت اشخاص حقیقی
      قرارداد و شرایط افتتاح حساب
      1. برای افتتاح حساب ، تقاضا کننده باید دارای اهلیت قانونی بوده (محجور یا صغیر نباشد) و شخصا به شعبه مراجعه کند . در غیر اینصورت پدر یا مادر ،پدربزرگ یا وصی ویا قیم ویا نماینده قانونی با اروه مدارک مستند می توانند مراجعه نمایند .
      2. کسانی که به ولایت ، وصایت و قیمومت حساب باز می کنند لازم است شناسنامه و کارت ملی خود و صاحب حساب و مدارک نسبت خویش را ارائه دهند در اینصورت باز کننده حساب تا رسیدن صاحب حساب به سن قانونی و یا رفع حجر در حکم صاحب حساب خواهد بود . در اینگونه موارد مشتری پس از رسیدن به سن کبرو یا ارائه گواهی رشد از مرجع قضائی حق برداشت را دارا بوده وولی وسرپرست او دیگر اختیاری نداشته و اختیارات آنها محدود به زمان صغر می باشد.
      3. تبصره : کسانی که به وکالت حساب باز می کنند تا زمان عزل از وکالت و در طول مدت وکالت در حکم صاحب حساب خواهند بود . بدیهی است در صورتی که عزل وکیل کتبا به بانک اطلاع داده نشود بانک وی را وکیل می شناسد ولو اینکه در مراجع رسمی عزل شده باشد .

      4. افتتاح حساب ، برای دو یا چند نفر مشترکا امکان پذیر می باشد . لیکن حق برداشت را بصورت متفقا یا منفردا یا به هر نحو دیگر باید کتبا به بانک اعلام نمایند و در هر صورت بایستی در موقع افتتاح حساب قدر السهم هر یک از صاحبان حساب برای زمان انسداد یا فوت یا حجر در کارت افتتاح حساب تعیین شود
      5. دارندگان حساب در صورت مفقود شدن دفترچه و یا کارت باید بلافاصله مراتب را کتبا به شعبه افتتاح کننده حساب اعلام دارند.
      6. بانک از هرکی به نام صاحب حساب در هریک از شعب خود وجه دریافت می کند . ولی پرداخت وجه به خود صاحب حساب و یا نماینده قانونی وی صورت می پذیرد . دارندگان سینا کارت می توانند از تمامی پایانه های POS و ATM متصل به شتاب وجه مورد نیاز خود را دریافت نمایند.
      7. در صورتی که صاحب حساب هر نوع بدهی به بانک داشته و یا هر نوع اشتباه در مخاسبه مانده وی باشد ، بانک اختیار دارد از موجودی حساب او برداشت نماید .
      8. در صورتی فوت صاحب حساب حق استفاده با وارث قانونی اوخواهد بود که باید با در دست داشتن گواهی حصر وراثت و سایر مدارک و دفترچه مربوطه به بانک مراجعه نماید . در مورد حساب مشترک یا فوت یکی از صاحبان حساب ، در صورت مشخص بودن هر یک از شرکا دخل و تصرف شریکی که در قید حیات است نسبت به سهام خود بلامانع می باشد ولی نسبت به سهم متوفی منوط به طی تشریفات قانونی است
      9. در مورد حساب سپرده کوتاه مدت ، صاحب سپرده به بانک وکالت یا حق توکیل به غیر داد که وجه سپرده را بر طبق قانون عملیات بانکی بدون ربا و ضوابط اسلامی بطور مشاع به کار گرفته و منافع حاصله را پس از کسر حق الوکاله مطابق مقررات با داشتن حق مصالحه منافع به تناسب مبلغ و مدت وجوه به کار گرفته شده احتساب و به وی پرداخت نماید و بانک قبول وکالت نمود.
      10. بانک استرداد اصل سپرده سرمایه گذاری کوتاه مدت را تعهد می نماید.
      11. مبلغ اولیه افتتاح حساب سپرده سرمایه گذاری کوتاه مدت 500,000 ریال بوده و مانده های کمتر از 500,000 ریال در تقسیم منافع شرکت داده نمی شوند.
      12. ملاک محاسبه و پرداخت سهم منافع حساب سپرده سرمایه گذاری کوتاه مدت ، حداقل مانده سپرده های مذکور در هر روز می باشد مشروط به اینکه حداقل سپرده برای بار اول یک ماه نزد بانک باقی مانده باشد.
      13. در مورد حساب قرض الحسنه جاری / کارت هیچ نوع دسته چکی به صاحب حساب اراوه نمی گردد و هر گونه واریز وبرداشت از حساب تنها از طریق کارت ، دفترچه حساب یا سند واریز و برداشت مقدور می باشد.در صورتیکه مشتری تقاضای اخذ دسته چک را داشته باشد باید از طریق دستورالعمل های داخلی بانک در این خصوص اقدامات لازم انجام پذیرد
      14. در صورتیکه کشف گردد وجوه ایدامی از محل نا مشروع تحصیل گردیده است بانک اختیار دارد برابر مقررات و قوانین مربوطه اقدام نماید.
      15. متقاضی افتتاح حساب متعهد به رعایت کلیه قوانین و مقررات مربوط به مبارزه با پولشویی میباشد. بدیهی است در غیر اینصورت مسئولیت کلیه عواقب ناشی از عدم اجرای آن به عهده شخص صاحب حساب بوده و بانک هیچگونه مسئولیتی نخواهد داشت.
      16. متقاضی افتتاح حساب تعهد می نماید که هیچ شخصی غیر از صاحب حساب از ابزار شناسایی حساب و مشتری اعم از رمز کارت ،شماره حساب ،رمز اینترنت بانک ، رمز تلفن بانک و ... استفاده نخواهد کرد و در صورت ارائه ابزار محرمانه به اسخاص دیگر و بروز مشکل به این واسطه مسئولیت کلیه عواقب آن به عهده صاحب حساب خواهد بود و بانک هیچگونه مسئولیتی نخواهد داشت

      مندرجات فوق را مطالعه نموده و مورد قبول اینجانب / اینجانبان می باشد.