بانک سینا

چهارشنبه،05 اردیبهشت 1403
بانک سینا
   
 
    • مسئولیت های اجتماعی



      بانک سینا در راستای عمل به وظایف و ایفای مسئولیت های اجتماعی و همچنین کمک به آسیب دیدگان ناشی از بحران ویروس کرونا در کشور، اقدامات متعددی را در زمینه های مختلف طی چند مرحله به انجام رسانده که نتایج مناسبی نیز به همراه داشته است. برخی از این اقدامات بدین شرح است:


      • اهدای 51 دستگاه آمبولانس به وزارت بهداشت و مراکز بهداشتی مناطق روستایی

      بانک سینا با هدف کمک به تجهیز بیمارستانها و حمایت از بیماران مبتلا به کرونا، تعداد 24 دستگاه آمبولانس را به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور اهدا نمود. پیشتر نیز این بانک از محل بودجه چاپ سررسید و صرفه جویی در هزینه ها به منظور تجهیز مراکز درمانی استان های مناطق کم برخوردار کشور تعداد 27 دستگاه آمبولانس به مراکز بهداشت مناطق قلعه گنج کرمان، شهرستان راز در استان خراسان شمالی، شهرستان تالش بخش حویق، شهرستان فاریاب، استان کرمان روستای گلبافت، استان همدان شهرستان آوج، شهرستان چالدارن بخش آواچیق، شهرستان لنجان روستای باغشاد، شهرستان میناب روستای توکهور، شهرستان جاسک روستای لیردف، شهرستان سرعین، شهرستان خنداب روستای جاورسیان، شهرستان اندیمشک روستای قلعه لور، شهرستان دزفول روستای شهبون، شهرستان درود بخش چالانچولان، شهرستان مریوان روستای کافی دینار، شهرستان دشتستان روستای شبانکاره، شهرستان خاش روستای نوک آباد، شهرستان شاهرود روستای میامی، شهرستان نهاوند روستای فیروزان، شهرستان ساری روستای محمدآباد، استان زنجان روستای چورزق، شهرستان بجنورد روستای باغلق، استان فارس روستای کوپن، استان گلستان روستای کرند، استان یزد روستای بهاباد و شهرستان نیشابور بخش فیروزه اهدا کرده بود.


      • کمک 50 میلیارد ریالی به 7 استان درگیر ویروس کرونا

      بانک سینا با توجه به وضعیت پاندمی روزهای ابتدایی شیوع ویروس کرونا، با اقدامی جهادی به منظور حمایت از اقشار آسیب پذیر جامعه جهت تهیه اقلام مورد نیاز بهداشتی و معیشتی اقشار کم درآمد، مبلغ 50 میلیارد ریال کمک نقدی به کمیته امداد امام خمینی(ره) برای حمایت از مددجویان این کمیته در ۷ استان گیلان، مازندران، گلستان، قم، اصفهان، البرز و مرکزی، اختصاص داد.


      • اختصاص 20 هزار میلیارد ریال به طرح های روستایی

      بانک سینا در سال های اخیر طی انعقاد تفاهم نامه همکاری جهت اعطای تسهیلات اشتغالزایی روستایی یارانه دار با معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری، بنیاد علوی و استانداری ها، اعتباری بیش از 20 هزار میلیارد ریال را به 4400 طرح اشتغالزایی روستایی در استان های اردبیل، اصفهان، البرز، ایلام، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، بوشهر، تهران، چهارمحال و بختیاری، خراسان رضوی، جنوبی و شمالی، خوزستان، زنجان، سمنان، سیستان و بلوچستان، فارس، قزوین، قم، کردستان، کرمان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویر احمد، گلستان، گیلان، لرستان، مازندران، مرکزی، هرمزگان، همدان، یزد، جزیره لارک، بخش احمدی، حاجی آباد، چالدران، خمین، زهک، سرپل ذهاب، سروآباد، قصر قند، قلعه گنج، گرمی، لنده، مانه و سملقان و ملکشاهی اختصاص داده که با بهره برداری تعداد قابل توجهی از این طرح ها، زمینه اشتغال بیش از 17 هزار نفر از جوانان جویای کار در مناطق روستایی کشور فراهم شده است.


      • ساخت 2 باب مدرسه در قلعه گنج

      این بانک با تامین هزینه های لازم از محل صرفه جویی در هزینه ها و همچنین کمک های کارکنان، زمینه احداث دو باب مدرسه در شهرستان قلعه گنج استان کرمان را فراهم آورده تا زمینه رشد و شکوفایی استعداد آینده سازان این منطقه از مرز و بوم میهن اسلامی بیشتر از قبل محقق گردد. مقدمات احداث سومین مدرسه در منطقه دشتی و تنگستان استان بوشهر نیز آغاز شده است.


      • اهدای 950 دستگاه تبلت به دانش آموزان بی بضاعت

      بانک سینا در اقدامی انساندوستانه و خیرخواهانه با توجه به شیوع ویروس کرونا در راستای کمک به توانمندی در حوزه آموزش و پرورش و بهره مندی دانش آموزان بی بضاعت از فضای آموزش مجازی، تعداد 350 دستگاه تبلت خریداری و طی مراسمی با حضو مدیر کل بهزیستی استان تهران به دانش آموزان تحت پوشش این سازمان اهدا شد. این بانک همچنین در حال تهیه و خریداری 600 دستگاه تبلت دیگر جهت اهدا به دانش آموزان تحت پوشش کمیته امداد حضرت امام(ره) در استانها می باشد.


      • اهدای 3800 بسته معیشتی به نیازمندان و ایتام

      بانک سینا با اختصاص مبلغی حدود 24 میلیارد ریال طی 2 مرحله شامل 2000 بسته از محل اهدای مرخصی و حقوق کارکنان بانک – اهدای بیش از 10 روز از سوی برخی کارکنان- و 1800 بسته از محل بودجه مسئولیت های اجتماعی، زمینه تهیه و اهدای 3800 بسته معیشتی شامل برنج ایرانی، خرما، روغن، چای، پنیر، ماکارونی، حبوبات، مرغ، گوشت و قند و شکر به نیازمندان را با همکاری بسیج سازندگی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تهران بزرگ فراهم کرد. این بانک همچنین تعداد 65000 ماسک جهت سربازان میهن اسلامی تهیه و به این عزیزان اهدا کرد.


      • تامین هزینه تولید 912000 فقره کارت هدیه جهت اهدا به اقشار فعال در کسب و کارهای خرد

      بانک سینا هزینه تولید 912000 کارت هدیه به درخواست بنیاد مستضعفان را به ارزش 24 میلیارد ریال جهت توزیع بین اقشار زحمتکش فعال در کسب و کارهای خرد نظیر کولبران و پاکبانان که به دلیل کرونا، دچار آسیب های جدی شده اند، فراهم ساخت.


      • اختصاص 30 میلیارد ریال به آزادی زندانیان غیرعمد

      بانک سینا در راستای ایفای مسئولیت های اجتماعی و در تداوم فعالیت های خیرخواهانه خود، نسبت به آزادسازی تعدادی از زندانیان جرایم غیرعمد اقدام کرد.

      این بانک طی همکاری با ستاد دیه کشور، مبلغ 30 میلیارد ریال را جهت آزادی زندانیان جرایم غیرعمد اختصاص داده است.


      • پرداخت وام قرض الحسنه

      بر اساس شأن و منزلتی که اسلام برای قرض الحسنه قائل است، بانک سینا یکی از استراتژی ها و اولویت های مهم خود را ترویج این سنت نیک الهی قرار داده است. در همین راستا طرح های قرض الحسنه متعددی در این بانک به اجرا گذاشته شده که از آن جمله می توان به طرح مهرآفرین، نیکو و مواسات اشاره کرد. پوشش هزینه های درمانی بیماران نیازمند در قالب طرح احسان تا سقف 500 میلیارد ریال بودجه، اعطای وام قرض الحسنه به خانواده های معزز شهدای والامقام مدافع حرم و سربازان حریم ولایت در قالب طرح ایثار تا سقف 1000 میلیارد ریال، اعطای وام به مرزبانان غیور و جان برکف و همچنین پرستاران و کادر درمان شاغل در بخش های کرونایی بیمارستان ها و مددکاران آسایشگاه ها در قالب طرح کریمانه تا سقف بودجه 1200 میلیارد ریال از دیگر اقدامات بانک در این بخش است.

      وام قرض الحسنه ازدواج پرداختی از سوی این بانک از ابتدای اجرای طرح تا پایان سال 99 بالغ بر 21290 فقره به مبلغی حدود 5000 میلیارد ریال بوده است. این بانک در سال 1399 تعداد 61528 فقره وام قرض الحسنه ضروری و اشتغالزایی بالغ بر 8048 میلیارد ریال به واجدین شرایط پرداخت کرده است.

      تسهیلات بانک سینا به آسیب دیدگان ناشی از ویروس کرونا شامل 36268 فقره به مبلغ 1478میلیارد ریال و تسهیلات خرید خودرو مددجویان کمیته امداد حضرت امام(ره) نیز به تعداد 795 فقره و مبلغ 119 میلیارد ریال بوده است.

      بر اساس انعقاد تفاهم نامه بانک با کمیته امداد امام خمینی(ره) 403 فقره به مبلغ 168 میلیارد ریال و سازمان بهزیستی228 فقره به مبلغ 93 میلیارد ریال جهت پرداخت تسهیلات به مددجویان معرفی شده از سوی سازمان های مذکور، از مهرماه سال 99 پرداخت شده است.



      • امهال مطالبات بنگاه های تولیدی و تسهیلات گیرندگان

      بانک سینا در راستای حمایت از بنگاه های تولیدی و وام گیرندگان که به دلیل شرایط به وجود آمده ناشی از شیوع کرونا دچار آسیب ها و خساراتی شدند، مساعدت هایی در خصوص امهال و وصول اقساط تسهیلات آنها در نظر گرفت. بطوریکه به دریافت کنندگان وام های قرض الحسنه که قادر به بازپرداخت اقساط وام خود در موعد مقرر نبوده، یا صاحبان کسب و کارهای مشمول قانون تسهیل تسویه بدهی بدهکاران شبکه بانکی کشور که بازپرداخت آنها به صورت دفعی بوده، مهلت 3 ماهه اعطا نمود، تا پس از 3 ماه سررسید تسهیلات، بدهی خود را بازپرداخت کنند.

      در همین راستا از وام گیرندگان و تسهیلات گیرندگان دارای شرایط یاد شده در دوره مذکور، جریمه (مابه التفاوت نرخ وجه التزام تاخیر تادیه دین و نرخ سود مندرج در قرارداد) و کارمزد اضافی نیز دریافت نمی شود.


      • عدم دریافت خودکار اقساط وام قرض الحسنه

      این بانک همچنین دریافت خودکار اقساط تمامی دریافت کنندگان وام قرض الحسنه را مطابق دستورالعمل ارسالی بانک مرکزی مربوط به اقساط ماههای اسفند 98، فروردین و اردیبهشت 99 غیرفعال و وصول آن را به منظور کاهش مراجعات به شعب، منوط به درخواست وام گیرندگان و ترجیحا از درگاه های خدمات بانکداری الکترونیک میسر ساخت و مشتریانی هم که اقساط آنها در این مدت کسر شده و تقاضای برگشت اقساط را داشتند، مطابق با ضوابط بانک در خصوص بازگشت اقساط اقدام شد.


      • عدم اعمال ضوابط قانونی برای دارندگان چک های برگشتی

      پیرو مصوبه بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، صادرکنندگان چک هایی که سررسید آنها در بازه زمانی اول اسفند 98 تا 31 اردیبهشت 99 بوده و به علت شرایط حاصل از شیوع کرونا دچار برگشتی شده اند، به مدت 3 ماه از اعمال محرومیت های بانکی معاف شدند.


      • توسعه خدمات بانکداری الکترونیک برای کاهش ترددها

      بانک سینا برای کمک به مدیریت بحران و پیشگیری از شیوع کرونا و کاهش تردد مراجعین، اقدامات موثری را در جهت کاهش مراجعات حضوری به شعب به عنوان یکی از کانونهای تجمع ویروس کرونا از طریق ایجاد تغییرات در برخی خدمات بانکداری الکترونیک انجام داد. این بانک در راستای فرهنگ سازی و ترغیب مشتریان به استفاده از خدمات بانکداری الکترونیک، نسبت به افزایش سقف برداشت وجه نقدی در دستگاه های خودپرداز تا سقف 5 میلیون ریال در روز اقدام نمود و سقف انتقال وجه شتابی و درون بانکی از طریق دستگاه های خودپرداز و درگاه های اینترنتی را پس از چندین مرحله به مبلغ 100 میلیون ریال در شبانه روز افزایش داد. همچنین به جهت تامین رضایتمندی مشتریان عزیز، امکان فعال سازی غیرحضوری همراه بانک و اینترنت بانک را فراهم ساخته و متقاضیان بدون مراجعه حضوری به شعب، می توانند این خدمات را فعال نمایند. تمدید خودکار تاریخ انقضای کارت های بانکی نیز از دیگر برنامه های این بانک بوده است.


      گزارش مسئولیت پذیری اجتماعی بانک سینا|سال 99






      مسئولیت اجتماعی بانک سینا